SEO FAQ: Hvad koster god SEO. Og hvor meget skal jeg bruge?

Så er jeg klar med endnu et afsnit fra SEO FAQ i min SEO Podcast serie. Denne gang er det kapotel 45 jeg læse op: “Hvad koster god SEO. Og hvor meget skal jeg bruge?”

Du kan høre hele svaret nedenfor, eller downloade hele MP3 filen her.

[audio:http://www.demib.dk/wp-content/uploads/SEOFAQ-Lydbog/Kapitel-45.mp3]
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

  1. Søgeoptimering er ikke altid nået der koster nået, der er forsklæg på hvor vildt man vil ha det lavet, eks. søgeoptimer vi selv http://phptech.dk/Soegemaskineoptimering men ikke nok med dette så er vores E-handel/Webshops løsninger http://phptech.dk/E_handel og CMS hjemmeside løsninger http://phptech.dk/SchemeCloud også søge optimeret.

    Det skal siges at der er læst meget op på deMib’s egen bog og den kan vi varmt anbeflade, tak for de gode råd.

  2. Nu skal man jo ikke glemme at medregne værdien af sin egen tid – den har jo også en værdi. Men du har helt ret i at man godt kan lave det hele selv. Eventuelt suppleret af lidt hjælp fra gode bøger, debatter og blogs.

    Men som med så meget andet skal man passe på med ikke altid at gøre alting selv – bare fordi man kan. Nogle gange kan det bedre betale sig, at overlade nogle opgaver til andre, og så koncentrere sig om det man selv er bedst til eller synes er sjovest (hvilket ofte er det samme).

Skriv kommentar

*