Henrik Bruhn siger farvel til internet marketing … tak!

Henrik Bruhn har i dag meddelt på et af sine websites, at han helt stopper med at arbejde med internet marketing. Tak for det! Det er da en af de bedre nyheder her midt i al regnen 🙂

Henrik Bruhn skriver at han fra d.d. har overdraget alle hans internet marketing aktiviteter og alle projekter til en “Svend Laustsen”.

Henrik Bruhn angiver 3 grunde til at han trækker sig tilbage: Han er kørt træt, han er ikke lykkedelig og hans helbred tager skade.

At han så vælger at lave et reality show ud af sin overvægt ved jeg ikke om skal le eller græde over – eller blot glemme igen. Jeg tror jeg vælger det sidste.

Henrik Bruhn skriver, at han er træt af at blive kritiseret og “hængt ud” i aviser og på Nettet. Det skulle han nok have tænkt på inden han tog røven på folk. Ytringsfrihed kan være en bitch.

Henrik Bruhn mener naturligvis at han aldrig har gjort noget galt – det på trods af at han selv har indrømmet (se kommentaren fra Brian Mertz), at han har sidet i fængsel i Tyskland netop for bedrageri for fusk med 1,1 mill. Mark. Man skal heller ikke lede længe for at finde i hundredevis af Danskere, der føler sig meget snydt af Henrik Bruhn.

Henrik Bruhn truer med, at han vil skrive en selvbiografi, hvori han vil fortælle “sandheden” om hans projekter, så vi alle kan forstå hvor uskyldig han han er.

Et lille tip til Henrik Bruhn: Hvis man vil undgå en masse negativ omtale, skal man lade være med at grave sig dybere ned, ved at sprede endnu flere løgne, som så vil blive modsagt og kritiseret. Hvor mange millioner negative websider om dig selv vil du have? Man skal ikke hælde benzin på et bål, for at slukke det (jeg HAR prøvet – det virker ikke!). 

Du kan læse meddelelsen fra Henrik Bruhn her.

Så er der vel næsten kun tilbage at sige: “One down – more to go …” 🙂

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

 1. Så får vi jo bare “glæden” af ham et andet sted. Én gang platugle – altid platugle!

 2. Det kan godt være du har ret, at fuglen bare fiser hen i et andet træ og skider videre. Men så må vi pløkke den igen 🙂

 3. Nu kan jeg desværre mindes, at manden tidligere har “lovet” at han ville trække sig tilbage. Dengang kunne man købe alt hans viden til en eller anden sindsyg pris, men surprise surprise… Bruhn genopstod!
  Der var sikkert ikke nok som købte “hemmelighederne” 🙂

  Håber han mener det denne gang og at vi aldrig ser ham igen. Formenligt skal der en del udsendelser til på Kanal 5 inden han har tabt sig tilstrækkeligt – personligt har jeg ikke Kanal 5 og skal heller ikke have det så længe der er mulighed for at tænde for showet: ” Anders ‘Anden’ Matthesen nedværdiger sig selv som pengegrisk luder og laver show med kendt og berygtet svindler”
  Okay den sidste var nok lidt grov, men sidder med tanken; hvorfor gør du det Matthesen?

 4. Ja, jeg må også undres over at det er lykkes for Henrik Bruhn at bilde en masse ellers fornuftige folk ind, at han er den “forfulgte uskyldighed” – for hvis de virkelig kendte til den måde han har røvrendt tonsvis af stakkels småsparer, så tvivler jeg på at Anden, Nicolai Peyk, Erik Clausen og andre ville føre sig frem med ham på den måde.

  Nå, men de kan jo blive klogere …

 5. Anonymous skriver

  Ét spørgsmål: Er I selv blevet snydt, og har I nogle beviser på han har gjort det, så kan jeg godtage jeres barnlige “Han stopper – Tak for det”-fis. Altså det lyder lidt som om nogen har tabt sutten, når man skriver så provokerende, men hvad – sådan er RL journalister vel også. De fatter bare at skjule det.

  Når jeg beder om beviser tænker jeg ikke på lange søforklaringer der ikke kan bruges til en skid, jeg vil se med mine egne øjne, hvad der gør ham til en “platugle”.

  Til sidst – hvorfor skal Anden trashes for det her? Det er jo efter sigende en ven og kollega af Bruhn, så det kan da ikke gøre det fjerneste at han hjælper?

  – My 2 cents!

 6. Henrik Bruhn har siddet i fængsel i Tyskland for bedrageri. Det alene burde være rigeligt. Dertil kommer så, at alle de projekter han har søsat har efterladt folk i hobetal som på ingen måde har fået det han har lovet dem.

  Jeg har ved selvsyn haft lejlighed til at se nogle af de ting han sælger og det er simpelt hen værdiløst – helt i modsætning til hvad han påstår. Og når man påstår at en varer kan noget den slet ikke kan, ja så mener jeg i hvert fald at det er svindel.

  Man skal være mere end almindelig blind for ikke at se at han er et modbydeligt menneske. Eneste undskylding for at gøre som han gør er at han skulle være dum – og det har jeg ham ikke mistænkt for. Tværtimod. Jeg tror egentligt han er ret intelligent. Desværre bruger han så mest den intelligens til at træde på andre mennesker, misbruge dem og tage deres penge.

  Det er for mig al mulig grund til at bekæmpe ham.

  Jeg tror det er lykkedes for Bruhn at bilde Anden og andre fornuftige mennesker ind at han er en misforstået stakkel. Det er sørgeligt, for hvis Anden og andre virkelig indså hvilket modbydeligt menneske Henrik Bruhn må være, når han kan blive ved med at gøre som han gør, så tvivler jeg på de ville knytte deres gode navne så tæt til ham.

  Det sjove er jo så, at jeg aldrig har set andre end annonyme som ovenstående skribent støtte Henrik Bruhn. Alle der tør stå ved det de siger, siger det samme som jeg: Manden er en svindler.

Skriv kommentar

*