Hævnen er sød …

Facebook og de andre sociale medier kan bruges til mange ting. For en familie i USA har Facebook gjort at julen har taget en noget usædvanlig drejning.

Søsteren sladrede til forældrene om, at broderen, Chris, havde gemt nogle øller på værelset. Det resulterede i 3 måneders stuearrest. Herefter gik Chris så på skattejagt på søsterens værelse, hvor han fandt en meget detaljeret “bolleliste” – en håndskrevet fortegnelse over alle de fyre søsteren havde hygget sig med – og hvordan.

Og da Chris nu var henvist til at bruge de næste 3 måneder på værelset, foran computeren, hvad var så mere naturligt end at uploade en fin lille scanning af søsterens liste. Som sagt så gjort. Du kan se en kopi nedenfor …

 

Øvserst finder du søsterens liste – men tjek også kommentarerne nedenfor. Specielt er det sjovt med søsteren, Katies, kommentarer – og Chris’ svar i bunden …

Katie: “TAKE THIS DOWN NOW! WHAT THE FUCK IS WRONG WITH YOU?!?!?!”

Chris: “what are you gonna do? tell mom and dad that i uploaded your dick sucking list to facebook? go ahead.”

Det kommer nok til at koste søsteren en seriøs omgang reputation management på et tidspunkt, når hun engang vil forsøge at slette sporene efter denne “sag”.

Jeg siger bare: Godt gået Chris! 🙂

chris-katie1.jpg

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

 1. Og for at gøre ondt værre, har han tagget alle de beskrevne hankønsvæsner på det uploadede billede, så de formentlig alle har fundet sig selv på listen indenfor meget kort tid..
  Der bliver nok noget at tale om i det lille hjem til jul.

 2. Ja, man kunne godt skrive en hel bog, eller lave en film, på den her historie! Der foregår med garanti en hel masse dramaer lige nu. Gad godt at være fluen på væggen …

 3. Det er desværre en fake. Læs kommentarer til denne artikel på eb.dk for en forklaring:

  http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1274243.ece

 4. Det er ekstra sjovt fordi pigen ikke kan sladre til forældrene da hun sandsynligvis vil få en hårdere straf end han gjorde for et par øl.

  En anden ny-klassiker i samme kategori er den her hvor en kvinde afslører intime detaljer til en fyr – men skriver det desværre i hendes status felt:

  http://cdn.mashable.com/wp-content/uploads/2009/08/facebookembarrass.gif

  /Martin

 5. Soeren, forklaringen holder ikke nødvendigvis – alene af den grund, at vi kun kan se første del af navnet “chris”. Der er intet usædvanligt i at folk har mere end en profil – opg der kan være andre forklaringer.

 6. Det sjove i den her sag er jo, at det ikke er hvad hun allerede havde gjort.

  Listen viste de ting, som hun havde tænkt sig at gøre indenfor en vis deadline 😀

 7. Hahahaha…

  Den er simpelthen for sjov, uanset om den er sand eller ej er den genial.

  Det er også et tydeligt eksempel på at man skal behandle andre som man selv ønsker at de behandler en… tror nu ikke Katie ønskede at blive behandlet sådan … hehe

 8. Simpelthen genialt – jeg har altid vidst at Facebook en dag ville vise sit værd 🙂

 9. Ja, Facebook er skam en dejlig ting … for nogle 🙂

  Men understreger jo så også, at der er noget om pessimistens nationalsang: “Der er ikke noget der er så godt, at det ikke er skidt for noget”

 10. Det er dælme morskab på så mange niveauer det her – det må jeg stærkt indrømme!! 🙂

  Godt man er flyttet hjemmefra og ikke bor sammen med sine søstre 🙂

 11. He he, payback is a bitch…:)

  Også mellem søskende…;)

 12. Om den er fake eller ej, så er det fedt fundet på. 🙂

 13. Haha. Genialt

Speak Your Mind

*