Gratis Google Ranking Analyse

Waimea SEO Monitor - Gratis Ranking AnalyserI denne uge skete der noget stort! Efter længere tids udviklingsarbejde lancerede vi på Waimea Digital en nye og virkelig god – og helt gratis, service, hvor du kan overvåge dine og done konkurrenters websites rankings, indeksering og backlings i Google og Bing.

Du kan tilmelde dig nu, åbne en gratis konto og tilføje det, eller de sites du gerne vil overvåge.

Hvis du vil læse lidt mere om, hvad du får med denne gratis service kan du læse et lidt længere blogindlæg jeg har skrevet om det her.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Comments

 1. Sad og surfede efter nogle seo værktøjer og kiggede efter din bog, men fandt så det herm som virkelig lyder spændende og så endda gratis 🙂

 2. Fantastisk værktøj til at bruge, vil helt sikkert prøve det, tak! Jesper

 3. Jozeph skriver

  Det skal prøves! Glæder mig til at komme igang!

 4. Kamma Jensen skriver

  Ja tak, jeg tager så meget gerne imod, det koster jo ikke noget, ogjeg synes alt lyder godt, vi skal videre, ellers tager det overhånd. De styrer os så.

 5. Vi bruger det allerede. Spændende at følge, håber det giver os mulighed for at kigge dybere ind i vores rankings og give os værktøjer til at forbedre os!

 6. Rene Asmussen skriver

  Som sædvanlig et super godt arbejde Mikkel.

  Mvh
  Rene

 7. Gamer Garagen skriver

  Tror da det er noget jeg skal prøve med mig webshop

Speak Your Mind

*