Google Zeitgeist – keyword toplister

Mange kender sikkert allerede [tag]Google Zeitgeist[/tag], men det er de langt fra alle der har opdaget, at Google Zeitgeist nu også har en international version, hvor også tal fra Danmark fremgår.

For dem der ikke lige kender Google Zeitgeist kan jeg kort fortælle, at det er et website der viser forskellige former for søge-statistik fra Google. Du finder Google ZeitGeist her og den internationale version her.

Der er som regel masser af sjove tal at kigge på, og det meste opdateres månedligt. Man skal dog passe lidt på med at lægge for meget i deres top-søgninger, da der foregår en del filtrering. Således er listen over top-søgninger ikke nødvendigvis korrekte. F.eks. bliver sexuelt orienterede ord filtreret ud.

Den Danske liste for februar måned (den seneste tilgængelige liste) ser således ud:

 1. arto
 2. krak
 3. dba
 4. TV2
 5. hunde 
 6. heste
 7. biler
 8. fastelavn
 9. rejser
 10. paris hilton
 11. dr
 12. tdc
 13. katte
 14. britney spears
 15. jubii 

Til alle jer der “forgæves” har søgt på sex, analsex, dyresex, sex med julemanden og alle de andre varianter må jeg skuffe jer: Uanset hvor meget i søger kommer I ikke med på listen. Sorry guys! 🙂

Det er, som altid, overraskende at se hvor mange der faktisk søger på ord, hvor de bare kunne sætte www. foran og .dk bagefter og så komme direkte frem til websitet – www.arto.dk, www.dr.dk, www.krak.dk osv.

En ting er at folk søger i Google på disse ord, noget andet og næsten endnu mere morsomt er, at brugerne fortsætter i samme stil når de kommer frem til websitet. Således kunne TDC ved et foredrag sidste år fortælle om at deres top-søgning på deres eget website er … ja, rigtig gættet: TDC 🙂

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

 1. Det ser desværre ud til at Google er holdt op med at udgive de internationale versioner. Den sidste udgave er fra juni 2008.

Speak Your Mind

*