Google i modvind over Webaccelerator

Efter lanceringen af Google Webccelerator er der kommet en storm af protester fra hele verden. Hvad er det Google har gang i?

Google Web Accelerator er et program som skulle sætte hastigheden op på de websider du besøger. Det lyder jo meget godt, men der er tilsyneladende en række alvorlige bagsider ved dette.

Først og fremmest er det skræmmende, og dybt usympatisk, at Google på denne måde forsøger at centralisere Internet. Men det er langt fra det hele. Der er tilsyneladende en række alvorlige sikkerhedsrisici forbundet med dette program for slet ikke at snakke om den ekstra byrde det kan lægge på din webserver – for slet ikke at snakke om al den personfølsomme information som Google ved samme lejlighed får adgang til.

Kort sagt: Det lugter langt væk af et dybt uetisk projekt og meget, meget langt fra Googles latterlige mission statement: “Do no evil”

Links:
Inside Google: Much Controversy Over Google’s Accelerator
Threadwatch.org: Code to Block Google Web Accelerator

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Speak Your Mind

*