Google lukker i Sverige og Norge

Ifølge Searchcowboys har Google besluttet at lukke deres kontorer ned i Sverige og Norge. Jeg har ikke fået bekræftet historien fra andre kilder endnu, men hvis det er sandt er det da at alvorligt skridt. Surt for de Google ansatte der.

Tilføjelse!
Google bekræfter lukningen på deres blog. Det er sådan som jeg læser det alene to kontorer i Tronheim og Luleå der berøres. Her sidder der ca. 40 udviklere, som skulle have fået tilbudt andre stillinger. Hvis de altså vil flytte.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

 1. Det forstår man jo ikke…

  Så er det da virkelig som om krisen kradser.

  Ærgeligt for Google´s medarbejdere synes jeg.

 2. Ja den krise..bor i Spanien og her står det meget slemt til. Man hører konstant om folk der er blevet fyret. Men nu ang Google, har i nogen sinde set den powerpoint med billeder af hvordan de arbejder? Hvis det er rigtigt, er det da den vildeste arbejdsplads, måske skulle de bruge pengene til at beholde deres medarbejdere istedet for at bruge så mange penge pä luksus.

 3. Jeg har været på besøg hos Google mange gange – både på deres første kontorer og det nye kompleks i Californien. I sammenligning med andre Amerikanske virksomheder er det fint – særligt da de startede, men i forhold til Danske virkeomheder er det ikke specielt unikt.

  Jeg kan huske lige da de havde hyret ham den gamle Greatful Death kok og der var en masse hype omkring det. Der var jeg over og besøge dem – og spise i deres berømte kantine. Og helt ærligt, det var altså ikke en skid bedre, end det som der f.eks. blev serveret hver dag på Jubii på samme tid.

 4. Luleå er/var base for Marratech, som er et videokonference-værktøj, der blev købt af Google for – øeh – noget tid siden. Spørgsmålet er om nedlæggelsen af Luleå-kontoret så også et slut for Marratech.

 5. Skyldes sikkert finanskrise :S
  Så vidt jeg ved er Google blevet koret som en af de bedste arbejdspladser for et års tids siden, så det er jo ikke så fedt hvis man kan lide sit job..

Speak Your Mind

*