Spammer Google sig selv?

Google har registreret alverdens domæner, for at beskytte deres varemærke. Men hvad findes på disse domæner? Tilsyneladende anvendes i hvert fald et af dem til seriøs spam!

Domænet wgoogle.com er registreret af Google – i hvert fald er det det, som et WHOIS opslag viser. Domænet indeholder alene klare spam-sider – sider der strider mod alle Googles egne regler, og som promoverer og redirecter til en gambling side af den værste slags – med mange pop-ups osv (faktisk crashede sitet min browser i første forsøg!). På websitet finder man blandt andet teksten: “WGOOGLE.COM, The Global Leader In Sports Gaming Information” – det kræver dog at man slår JavaScript fra, så man ikke bliver redirected hen til det andet website.

Det kan naturligvis også være at der er nogle der har registreret navnet falsk – således at det ikke er Google der står bag. Således er domænet registreret gennem Markmonitor og ikke alldomains.com, som er den registrar, Google ellers benytter. Meget underligt …

Følg diskussionen på Search Engine Watch Forums

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Speak Your Mind

*