Google Skipfish – gratis security scanner

Google har netop annonceret frigivelsen af deres nye gratis security scanner Skipfish. Jeg har ikke selv haft tid til at se nærmere på Skipfish endnu – men det ser bestemt interessant ud.

Google skriver i deres meddelelse om Skipfish, at de har en stor interesse i, at Nettet er sikkert. Og det har de helt ret i. På det punkt har Google og alle os andre anstændige mennesker fælles interesser. Jo mere sikkert Nettet er, jo flere vil blive ved med at bruge det til mere. Og det er naturligvis en fordel for os der lever af det – men i virkeligheden også (ifølge min mening) for alle andre.

Så det er derfor helt naturligt, at Google udsender sådan en gratis security scanner, som Skipfish. Naturligt, men også meget positivt. Uanset at Google har sine naturlige interesser i det her, så er det bestemt positivt, at de udsender dette tool.

Det er lige præcis denne type af positive tiltag, som Google har brug for, for tiden. Det er skønt at opleve Google, når de gør noget godt som dette. Jeg bliver glad. Jeg ville ønske at Google kunne fokusere lidt mere på sådanne positive tiltag – frem for de mange negative ting, og tilsvarende negative omtaler, de ellers har rodet rundt med.

Du kan downloade Skipfish gratis her.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

  1. Google overtager verden 🙂
    Nu har de også kontrol over, hvilket software, der bliver installeret på min computer.

    Det er vildt at de ikke er onde endnu 🙂

  2. Lige præcis det her værktøj er bestemt ikke af det onde – med mindre du er kriminel hacker.

    Og i øvrigt er det jo helt frivilligt at bruge det …

Skriv kommentar

*