Nyt Google keyword tool – åben for alle!

Jeg må tage hatten af for Google i dag. Det har sgu lavet noget rigtig fedt her! Google har netop lanceret et ny, forbedret og ikke mindst helt åbent, tool til udvikling af [tag]keywords[/tag]. Tidligere kunne du kun få adgang til det via din [tag]Google AdWords[/tag] konto (hvis du altså er annoncør!), men nu kan alle og enhver gå ind og bruge dette nye keyword tool fra Google!

Jeg har ikke haft så meget tid til at lege med Googles nye keyword tool endnu, men det ser satme godt ud. Det er lækkert og intuitivt at bruge og er fyldt med super fede funktioner. Blandt andet kan du nu se hvor eftersøgt de enkelte keywords er, hvor meget konkurrence der er på dem i AdWords og ikke mindst en trending over tid.

En anden ret fed funktioner, at du kan angive en URL på dit website (eller et andet) og så få en liste over relevante keywords og relterede keywords fra siden.

Jeg vil sikkert skrive lidt mere om dette nye keyword tool snart, men nu skal der leges! Du kan selv lege med, ved at klikke dig ind på Googles Keyword Tool her

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

 1. Thomas Jari skriver

  Jeg kunne godt tænke mig at vide hvorfor de gør det?

  Den første tanke der strejfer mig er, at de giver adsensefolk muligheden for at målrette deres sider endnu mere efter de samme ord som adwordsfolk bruger. Det giver sikkert endnu mere relevante annoncer på siderne.

  Noget andet er at de sider som bruger disse keywords, jo risikerer at få bedre placering i google’s index, og dermed flere besøgende/større indtjening = flere penge til google.

  De sørger simpelthen bare for at annoncør og potentiel kunde mødes.

  Det er jo smart!!

 2. Jeg tror nu først og fremmest dette værktøj er frigivet for at få flere annoncører – og gøre det lettere for selvbetjenings-annoncørerne at finde så mange keywords som muligt til deres kampagner. Jo flere keywords folk finder, og jo lettere det er jo mere omsætning får Google (måske …).

  Overture har altid haft deres tools åbne for alle, så det er ikke revolutionerende at Google nu også frigiver deres. men det er altid dejligt med flere værktøjer af den type at vælge imellem.

  Så, lad os bare få nogle flere gratis keyword tools 🙂

 3. Ja det er ihverttilfælde nede i dag 🙁
  Ellers smart, jeg har benyttet det rigtigt meget, da jeg har siddet og arbejdet på en adwords kunde. Det må siges at være en rigtig godt værktøj.

  Vi arbejder primært med opensource, hvilket google jo også gør, de frigiver jo så mange ting. Og det er selvfølgelig med ønske om at udbrede brugen af deres egne produkter… De ting der så bliver populære, får flere resourcer tildelt..

  Men, de har godt nok problemer for tiden, de A/B Tester for vildt på deres sites i øjeblikket. Og det kan være svært for selv en erfaren bruger af google konti og alle deres funktioner at finde rundt.

  Jeg har så sent som i dag erfaret at det er helt umuligt at tilmelde sin allerede eksisterende adwords konto MCC. Og det fremgår også af deres forum, at maaange har haft samme problem. Se nu at få det fikset Google 🙂 Vi er mange der afhængige af jer.. hehe

Speak Your Mind

*