Google offer for udnyttelse af Google-fejl

Google er selv blev offer for en meget omtalt fejl i deres fortolkning af bestemte former for redirects.

Google har gennem længere tid holdt fat ved at der ikke fra deres side var nogle fejl i fortolkningen af redirects. På trods af flere demonstrerede eksempler, hvor websites er blev overtaget af andre i Googles indeks har Google vedholdt at de ikke var et problem. Nu er Google så selv bælevet ramt af samme fejl.

Hvis du laver en søgning på Google.com på “Google Adsense” finder du (lige nu) et site på førstepladsen som intet har med Google at gøre. Googles egen side om AdSense er blevet skubbet ned på en 2. plads.

Vi går stærkt ud fra at dette eksempel vi få Google op af stolen. Det er helt urimeligt at de ikke har rettet denne fejl endnu. Mange uskyldige webmastere har været offer for dette problem i over 1 år nu. Så, lad os håbe det nu bliver bedre …

Links:
JenSense Blog: Google AdSense site hijacked in the Google serps… oh the irony
Search Engine Watch Forums: Google Adsense Page Highjacked

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Speak Your Mind

*