Jeg er glad for mad … god mad

demib-m-forklaede-small.jpgSom de faste læsere af min blog vil vide, så er jeg rigtig glad for mad. God mad. Og særligt den gode mad, som jeg selv laver. Jeg holder nemlig også rigtig meget af at lave mad.

Al den snak om mad har så åbenbart fået nogle til, at ønske at se mig i fuld køkkenudrustning. Og den udfordring tog illustratoren Bo Kalvslund så op – hvilket er blevet til den modificerede maskot du kan se her til højre.

Lad mig dog bare afsløre, at jeg ser knap så elegant ud i den virkelige verdens køkken. Spørg  bare min kone 🙂

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

  1. Du kunne overveje at lave en kombineret Koge- og SEO eBog – gerne kryderet med nogle videoer :-).

  2. Hahahah – stærkt!

    Lige et hurtigt offtopic spørgsmål: Gør du – og dine mange firmaer – i at have praktikanter fra danske universiteter?

  3. >Gør du – og dine mange firmaer – i at have praktikanter fra danske universiteter?

    Rasmus, nej – det har vi desværre ikke kapacitet til.

  4. Rigtig fin illustration. Jeg har selv længe overvejet at få lavet en af mig selv, så jeg tog fat i Bo Kalvslund, og han har lavet en rigtig fin avatar til mig.

  5. He he den er da cool.

  6. god humor ;o)

Skriv kommentar

*