Bliv gæsteblogger på demib.dk

Gæsteblogger på demib.dkSiden jeg startede bloggen her i 2004 har jeg stort set altid skrevet alle indlæg selv. Jeg har har set det meget som en personlig blog og har ønsket, at bevare udtrykket som helt mit eget. På godt og ondt.

Jeg har dog revurderet denne holding og overvejer derfor, at tillade udvalgte gæstebloggere, at lave indlæg her på demib.dk. Men jeg har naturligvis nogle nødvendige krav til gæsteartikler, for at sikre, at det niveau jeg ønsker holdes.

Hvis du kunne have lyst til at skrive et gæsteindlæg her, så læs videre. Jeg vil fortælle lidt mere om, hvad det er du får og hvad jeg forventer.

Hvad får du som gæsteblogger på demib.dk?

Når du skriver et indlæg her på demib.dk får du i første omgang adgang til de tusindvis af online marketing og SEO -interesserede folk, der hver måned kommer forbi sitet. Og da jeg er temmelig restriktiv med, hvad jeg vil have med, så får du dermed også min opbakning hvis jeg accepterer dit indlæg.

Hvis dit indlæg er rigtig godt, skaber meget debat og opmærksomhed, så vil det også blive fremhævet i mit nyhedsbrev, som ca. 7.000 modtager og dermed skabe yderligere opmærksomhed og trafik.

Nedenfor kan du se lidt demografisk data fra Google Analytics. Som det fremgår er der lidt flere mænd (64,6%) end kvinder (35,4%). Godt 60% af brugerne er 25-44 år, knap 17% er 45-54 år. Resten fordeler sig på de helt unge og de ældre.

Det stemmer meget godt med min egen oplevelse. De fleste der kommer her er arbejdende voksne mennesker, der har en professionel eller personlig interesse i online markedsføring generelt eller SEO specifikt.

demib.dk demografi alder

demib.dk demografi køn

Dit indlæg vil blive sat flot op og promoveret som alle andre indlæg på bloggen. Alle gæsteindlæg vil figurere under en samlet kategori, så de besøgende kan skille dem ad fra mange andre artikler jeg personligt skriver. Gennemsigtighed er vigtigt, det giver fortrolighed hos læserne.

Det forventer jeg af dig som gæsteblogger på demib.dk

Først opg fremmest er det en god ide hvis du kender demib.dk godt – så ved du hvilket indhold folk er vandt til så du bedre kan skrive noget som du tror de vil finde spændende. For det er et af de første og vigtigste af mine kriterier. Det skal være noget som jeg tror dem der kommer her vil finde brugbart.

Jeg er kun interesseret i at publicere indhold her, som ligger forholdsvis tæt op ad de emner jeg ellers skriver om – eller relaterer sig tæt til dem. Så selvom du måtte mene, at dit forsikringsselskab, bank eller cykelsmed er meget relevant for brugerne her, så vil jeg på forhånd tillade mig at takke nej til artikler indenfor den slags områder.

Næste punkt er, at du skal skrive noget – eller måske lave andre elementer også (f.eks. video, end PDF, et regneark, grafik, billeder, illustrationer, infographics eller andet der kan bruges sammen med artiklen). Artiklen skal være original. Jeg har ikke lyst til at bringe noget du også bringer alle mulige andre steder.

Jeg har ikke nogle faste krav til indholdets omfang og udformning. Nogle ting kan formidles kort, andre ting kræver lidt mere forklaring, eller elementer (f.eks. video eller illustrationer) for at forstå. Jeg vil vurdere hvert enkelt forslag for det som det er. Men det er klart, at 2 linjers tekst nok sjældent vil kunne gøre det.

Jeg godkender ikke gæsteindlæg der har en kommerciel eller sælgende vinkel. Hvis du skal biddrage her får både du, jeg og brugerne mest ud af det hvis du fokuserer på at give noget godt og spændende indhold til os. Ligesom hvis du skal holde et foredrag, så vil de fleste bedre kunne lide at få en masse brugbare (og gratis) tips, frem for en salgstale.

Du kan levere din tekst og øvrige elementer i råt format til mig. Jeg skal nok opsætte det pænt på bloggen inkl. kredit til dig for at skrive artiklen og evt. forbindelse til din forfatterskabsprofil hos Google.. Vi aftaler hvilken dag det skal publiceres.

Får du som gæsteblogger et link fra demib.dk?

Måske, måske ikke. Det kan jeg ikke love og jeg kan ikke love om det i givet fald vil blive med eller uden rel=NOFOLLOW. Jeg forbeholder mig den redaktionelle beslutning i forhold til links i dit indlæg. Du må meget gerne forslå links, og hvis jeg synes de kan accepteres, så vil de komme med.

Med andre ord: Du skal ikke skrive et gæsteindlæg på demib.dk for at få et link, men for at nå ud til målgruppen her. Du skal have fokus på, at skabe noget godt og engagerende indhold. Hvis det er godt nok, så skal du også nok få både synlighed, sociale omtaler og links ud af det. Men du skal gøre dig fortjent til det.

Vil du skrive et gæsteindlæg her på demib.dk?

Hvis du efter at have læst ovenstående skulle være interesseret i, at skrive et indlæg her på demib.dk, så er du meget velkommen til at kontakte mig på mikkel@demib.com

Jeg vil anbefale, at du starter med at sende en mail med en kort beskrivelse af din ide. Jeg ønsker ikke at du spilder en masse tid på at skrive noget, som jeg ikke synes passer ind her.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 3,67 out of 5)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Skriv kommentar

*