Friskfanget hjemmekneppet hellefisk

Jeg var tll band-middag i går – ellere rettere sagt det meste af natten, med bandet og holdet bag Kenneth Thordals seneste plade: “Alt og Ingenting“. Det var virkelig hyggeligt!

Trommelsgaeren i bandet, Kenneth Spenner, er udover at være en fabelagtig trommeslager også en virkelig god kok. Så det var ham der stod for den dejlige tre-retters menu. Og det var under forretten at overskriften til dette indlæg faldt, da han skulle beskrive en skøn creme med vasabi og “friskfanget hjemmeknippet hellefisk”. Det smagte forrygende! Sammen med rejerne, fiskeæg og tang var det en uovertruffen forret. Helt på højde med de bedste restauranter i byen. Og så var der rigelige mængder af den hjemmekneppede hellefisk i creme.

Friskfanget hjemmekneppet hellefisk kan måske lyde lidt vulgært, men så kender du ikke stemningen i et godt rockband. Det var på ingen måde aftenens sproglige lavpunkt. Bare rolig. Vi nåede meget dybere, men den del af nattens samtaler egner sig nok ikke lige til en offentlig blog.

Og pointen med dette indlæg? Ingenting! Det er bare søndag, jeg slapper af, nyder dagen, og ikke mindst de tilbagevendende tanker om en skøn friskfanget hjemmekneppet hellefisk. Mums!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

  1. Jarlskov skriver

    Ja, det er en god dag bare at sparke tilbage, og få samlet op på de løse ender i hjemmet inden det igen går ned med en hård arbejdsuge. God weekend 🙂

Skriv kommentar

*