Book et foredrag om søgemaskiner hos min nye agent

Jeg har længe gerne ville have en god agent til at håndtere alle mine, efterhånden mange, foredrag. Jeg har simpelt hen for travlt til at snakke ordentligt med alle de flinke folk der ringer og muligvis gerne vil have mig ud. Efter længere tids overvejelser endte jeg med at sige ja til et tilbud fra firmaet Athenas. De har specialiseret sig i booking af foredrag med en række af landets førende foredragsholdere, så jeg synes det var lige stedet for mig 🙂 – Og så må jeg indrømme at Søren fra Athenas, der kontaktede mig, virker som en rigtig fornuftig fyr, og det tæller jo også. Man skal jo gerne føle sig i gode hænder, og det gør jeg.

Så, hvis du fremover får lyst til at booke et foredrag med mig, skal du kontakte Athenas via denne side om mig.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

  1. Hej Mikkel – det er da supercool med sådan en agent! Det jeg bare mangler på Athenas hjemmeside er lidt web 2.0 i form af noget deltagelse/brugerinddragelse? Jeg ville for eksempel gerne have skrevet, at jeg har set dig udfolde dig på e-handelsprisen og at jeg kan anbefale dig, som underholdende og vidende taler på det her område, men det er der ingen mulighed for på deres side?

    Jeg håber de sætter dine foredrag i system for dig på den gode måde – og at deres side er søgemaskineoptimeret, så den ligger øverst, når man søger på “foredrag om søgemaskineoptimering” 🙂

  2. Hjemmesider kan altd bive bedre 🙂 Men, det er nu ikke så meget på basis af deres hjemmeside jeg har valgt at bruge netop dem – det var mere sådan et helhedsindtryk.

Skriv kommentar

*