Jeg er flyttet til Ugerløse!

Som nogle af jer ved, har jeg lige købt et fantastisk hus i Ugerløse. Vi overtog huset i fredags og flyttede ind med det samme, her i weekenden. Hold da kæft hvor får man samlet meget lortpå alt for kort tid! Det opdager man, når det hele skal ned i kasser, bæres op og ned ad trapper, og fyldes på biler. Det er godt at vi har nogle gode venner og familie, der gider give en hånd – ikke mindst min gamle musikalske ven Kenneth Thordal og min elskede tante Helene Fridan (som i øvrigt har en super fed butik der heder Tingel Tangel).

Nå, men den vigtigste grund til at jeg skriver om dette er, at fortælle grunden til at jeg ikke har fået skrevet så meget i bloggen de sidste dage. Det tager sin tid, med sådan en flytning. Faktisk er hele projektet en meget lang historie, som jeg vil komme lidt nærmere id på, når jeg lige få tingene på plads her.

Men er der er også en anden grund til at skrive om denne flytning: Huset! Dette nye hus vil give plads til en masse nye ting. Fra at have et ganske beskedent “hjemmekontor” på 10-12 kvm, hvor der både var indrettet SEO-produktion (med 5-6 computere/servere) og musikproduktion (med et par computere mere + en masse andet isenkram), har jeg nu 140 kvm! Og det er vel og mærke min del – bolig-delen kommer oveni. Der er her jeg skal boltre mig fremover. Og min kones lille virksomhed – men den fylder kun et enkelt rum på under 20 kvm. Så jeg har vel omkring 120. Det er satme fedt, skulle jeg lige hilse at sige. Og mine lokaler er virkelig fede! Lyst og højt til loftet. Rummeligt og rart. Hyggeligt.

Ikke alene bliver der bedre plads til SEO-produktionen og musikproduktionen, jeg roder også med nogle helt nye planer, som med garanti vil interresere mange af jer, derude, som på den ene eller den anden måde roder med SEO. Jeg vil dog vente lidt med at løfte sløret for projektet, men jeg skal nok snart fortælle mere om det – her i bloggen (du kan evt. benytte mit RSS feed for at holde dig opdateret).

Nå, men det bliver nok ikke så meget mere jeg får skrevet lige nu, og de næste par dage. Min hjerne er død og min krop er smadret. Det gør ondt over det hele. Ja, jeg indrømmer, der er på ingen måde noget flyttemand Olsen over mig! Jeg er en slap piveskid, når det kommer til hårdt fysisk arbejde. Men jeg har hørt, at det skulle være sundt, så det må jeg jo så forsøge at glæde mig over.

I morgen er den store server-flytte dag, hvor jeg får ADSL-linien rykket og skal flytte alle mine maskiner fra det gamle hjemmekontor til den nye fæstning, re-DNS’e alle de domæner, og testdomæner jeg kører internt osv. Et helvede. Den slags hader jeg virkelig af et godt hjerte. Men det skal jo gøres. Jeg håber jeg slipper nogenlunde helskinnet igennem manøvrerne. Heldigvis ligger denne blog ikke på mine interne test-servere. Det ligger i ordentlig proffesionel drift 🙂

Og hvordan kan jeg så være på Nettet lige nu? 3G, naturligvis 🙂 Jeg har et billigt flat-rate kort med 3G og det har faktisk været en kæmpe hjælp ved denne flytning. Det har gjort at jeg har kunne holde mig nogenlunde online undervejs – lige meget hvor vi lige var. Og det er stadig, her til aften, den linie jeg sidder på. Jeg har faktisk ikke brugt mit 3G kort ret meget, for jeg synes tit der har være problemer med at komme på, når jeg virkelig skulle bruge det. Men som sagt, i disse dage har jeg været rigtig glad for det.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

 1. Tillykke med dit nye hus.

  Jeg er kommet i Ugerløse i min barndom og må indrømme, at jeg aldrig havde troet at Mikkel Demib skulle flytte til den by.

  Du behøver kun gå fra den nedlagte tankstation(nu bilforhandler) til Brugsen i et rødt jakkesæt før hele byen kender dig :).

  Held og lykke med din nye bolig.

 2. Misundelse er en grim ting – ville donere en nyre for et arbejdsværelse på 120m2 😀
  Vi har selv fantastiske kontorer – men på hjemmefronten er det lidt.. ehhh… trange kår i Abejdsværelset/soveværelset/garderoben 😉

  Super mange gange tillykke med det – glæder mig til at se alle de fantatiske ting et super kreativt miljø kan resultere i.

  PS: HADER selv at flytte (og i særhed at male), og ser med blandet frygt og glæde frem til den dag (inden for nærmeste fremtid) hvor boligen på hjemefronten skal opgraderes til version 3.0.

 3. Du skal ikke gøre mig misundlig!! Med henvisning til http://www.demib.dk/men-of-seo-323.html vælger jeg hermed at kalde dig narcissist!! Blærerøv! Pralhals! 😀

  Hehe… Nej, det bliver rart at få det hele på plads igen. Jeg venter stadig på at se billeder! Tænk at du købeer hus uden at vise billederne og få accepten først LOL 😀

 4. Jamen velkommen til denne ende af landet 🙂

 5. Tak 🙂

  Jensen, de skal nok lære os at kende – det er jeg ikke i tvivl om. Vi har f.eks. en meget flot høj flagstang, hvor vi lige nu overvejer hvilket flag vi skal hejse: Et piratflag, en Christianiaflag eller et bøsseflag hehe 🙂

 6. Tænk at Ugerløse skulle blive en metropol inden for søgemaskineoptimering 🙂

 7. Der er ikke så mange der ved, hvor de virkelige SEO-metropoler ligger. F.eks. er de fleste overrasket over, at den by med den højeste procentdel af professionelle SEO’ere jeg kender til er Bend, Oregon i USA. En mindre nybyggerby i midten af Oregon – langt fra alting. Men det er faktisk her rigtig mange af de store navne indenfor SEO udspringer: Bill Hunt, Derreck Wheeler, Detlev Johnson, Marshall Simmons etc.

  Så, måske bliver Ugerløse Danmarks Bend 🙂

 8. Hej Demib, Jeg ville hoppe på bøsseflaget hvis jeg var dig!

 9. Hvis I tjekker Urban Dictionarys definitioner af “bent” med t, så passer det hele sgu fint:

  http://www.urbandictionary.com/define.php?term=bent

  Og ja, Mikkel, I havde godt nok en del gammelt lort. På kasse oven i købet. Tillykke med hytten…

  Kenneth

 10. Tillykke med det nye hus.
  Mener jeg læste et sted, at dit mål var at tjene til en bil om dagen og et hus i ugen 🙂

  Jeg sidder pt. selv på beskedne 10 kvm hjemmekontor i kælderen, underholdt af min boxer, der ligger og fiser på gulvet.
  Misundelig – nej da. Kigger jo alligevel ind i skærmene *LOL*

  Og sikke en tante. Skønne raku ting.
  Min kommende ex-kone gør også en del i dette.

 11. Ja, Helene er ret dygtig, skide sød, og har en virkelig god butik, som bestemt er et besøg værd, hvis man er på de kanter (gladsaxe/søborg).

  Og nej, det var en bil på en dag, og et hus på en måned. Jeg er jo ikke grpdig 🙂 Jeg har været i nærheden – men dog stadig et stykke derfra. Nu kommer det jo også an på om de er en Hummer på hvide plader, eller en brugt Golf man er ude efter, og om det er et hus ned til Roskilde fjord, eller et nedlagt landbrug i Vestjylland.

  Iøvrigt er jeg begyndt at revidere mit syn på penge en smule. Det er sgu fedt at tjene godt med penge, ingen tvivl om det, men nu hvor jeg har 2 børn begynder verden sgu at se lidt anderledes ud. Jeg vil ikke ende som en af de der typiske karrieremænd som dårligt nok kender deres egne børn, fordi de simpelt hen ikke har tid. SÅ meget er penge ikke værd.

 12. Ja Kenneth, men nu skriver vi jo altså Bend med d i Oregon. Uanset dette, ja så indrømmer jeg gerne, at Bend ER en meget “velrygende” by. Oregon er iøvrigt en af de få stater, sammen med Californien, som har legaliseret marijuana til “medicinsk” brug. Heldigvis er det ikke særlig svært at få en legitim medicins grund, og det dertil hørende kort (og ja, jeg kender flere der der har det – men de dyrker naturligvis KUN til egen medicinske forbrug. Helt efter loven).

 13. Hej Mikkel

  Tillykke med dit nye hus….

  Så er der måske en endnu bedre mulighed for at møde dig, da jeg bor i Holbæk.

  Jeg har fået dit navn og email fra vores fælles ven Martin Thorborg og skrevet flere gange til dig.

  Håber du kan afse lidt tid snart til et møde her i Holbæk vedr. SEO på alle vores sites.

  Hilsen Mogens

Skriv kommentar

*