Feedburner MyBrand – feeds.demib.dk på plads!

Så fik jeg det på plads! Nu ligger mit [tag]Feedburner[/tag] feed ikke længere på Feedburners domæne, men mit eget. Mere nøjagtigt på adressen: http://feeds.demib.dk/demib/ . Som jeg skrev om i mit forrige indlæg om Feedburner, bryder jeg mig henerelt ikke om at hoste dele af mit website på andres domæner. Jeg vil gerne selv have kontrol over alle dele af mit site. Det har jeg kun hvis det ligger på mit domæne.

For at få det nye Feedburner domæne til at virke, har jeg teknisk set opsat det der kaldes en CNAME record i DNS’en for demib.dk. Jeg ved godt at dette er det rene volapyk for mange, men kort fortalt er den en justering i DNS-serveren der håndterer demib.dk domænet, som gør at feed.demib.dk opløses til Feebdurners domæne – helst transparent for brugerne. Du kan ikke se, at mine feeds faktisk stadig ligger hos Feedburner – for dig ser det ud somom de ligger på feeds.demib.dk.

En account hos Feedburner kan bruges til mange feeds – f.eks. flere feeds fra samme blog: Globalt feed, kategori feeds eller kommentar feeds. Derfor ligger hovedfeeded til denne blog i underkategorien /demib/ – andre feeds kan jeg så ligge i andre undergrupper til denne.

Hvis linket til feeds.demib.dk ikke virker for dig lige nu, så er det sikkert fordi DNS’en ikke er opdateret hos dig – det kan tage op til 24 timer, så kig tilbage i morgen, så skulle det virke 🙂

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

 1. Hej Mikkel,

  Først og fremmest tak for en rigtig god og interessant blog 🙂

  Dernæst, så har jeg netop selv installeret dette plugin på min WordPress blog:
  http://flagrantdisregard.com/feedburner/

  Det gør at man kan redirecte de normale feeds til et Feedburner feed, helt uden at betale noget til Feedburner eller skulle pille ved DNS m.m.

  Redirected er så smart, så det er den almindelige feed url jeg opgiver til diverse blog-aggregators, og så formår den alligevel at nappe fra Feedburner.

  Det eneste tidspunkt hvor det kan gå galt, er hvis en person inden vedkommende tilføjer feedet paster url’en ind i browseren for at teste den. Det vil nemlig bevirke at man fysisk redirectes til Feedburner, og hvis man derefter kopierer feed-url’en fra adresselinien igen, ja så er det naturligvis en Feedburner url.

  Men, som sagt, nemt at gå til og helt gratis, og man kan jo sjældent få det hele på én gang.

  Mvh.
  Mads

  P.s.: Kan man komme med et fromt artikel-ønske angående værdien af Google Sitemaps? 😉

 2. Jeg er normalt ikke så vild med redirects, og de $2,99 skræmmer mig ikke. Men det er godt at der er flere muligheder 🙂

  Ja, jeg har tidligere skrevet og udtalt mig vidt og bredt om Google Sitemaps, og det vil jeg gerne bringe op igen her snarest …

Skriv kommentar

*