ENQUISITE – nyt (gratis!) system til analyse af søgemaskine-besøg

I forbindelse med den tidligere omtalte AIT-sag om Google AdWords click fraud, kom jeg til at arbejde lidt sammen med Richard Zwicky, der er CEO for firmaet ENQUISITE, som med slogannet “Unlockin Search Trends” tilbyder et helt nyt tracking værktøj fokuseret 100% på søgemaskinetrafik. Programmet er stadig i BETA, og der mangler en del i deres interface-design, men det er allerede temmelig fedt. Og så er det gratis!

Udover den statistik du selv får, bruger ENQUISITE også den samlede, annonyme data, til at lave nogle samlede rapporter over hvordan søgetrends udvikler sig på tværs af lande og markeder. Du kan se en af de første sådanne rapporter her (Dén er Google nok glad for!).

Det er super-simpelt at installere ENQUISITE på dit website. Du skal blot gå ind på deres website, og ansøge om en konto. Du må meget gerne smide mit navn og email (mikkel@joyzone.dk) på under “referral Information” i formularen. Det er ikke noget jeg får nogle penge for, men jeg vil bare gerne give lidt good-will tilbage til Richard Zwicky og ENQUISITE.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

  1. Det må jeg sige, det ligner et rigtig godt værktøj. Den skal ihvertfald helt sikkert prøves af. Jeg har sat et lille kryds i kalenderen.

  2. Hvad har den af store fordele i forhold til f.eks. Goggle Analytics (ud over at den er uafhængig)? Det ser ud til at den måler på samme måde, og returnerer nogenlunde samme type data?

  3. Du kan f.eks. se ranking på de ord du får besøg på

  4. Hej Mikkel,

    Er enquisite stadig et system du kan sige god for, og ved du evt. noget om prisen? Dette kan man ikke rigtig se på sitet.

    /thore

Trackbacks

  1. […] Richard Zwicky fra Enquisite, som jeg tidligere har skrevet om her på bloggen, havde også en masse spændende tal – bl.a. en masse data fra Danmark, hvor der øjensynligt er rigtig mange der bruger Enquisites servce, som en direkte resultat af min tidligere omtale. Bl.a. fortalte Richard at i snit kommer hvert 8 besøg på alle de sites de tracker fra en søgemaskine! 1 ud af 8. Det er også et højt tal. Specielt som et gennemsnit. […]

Skriv kommentar

*