Elektronisk manipulation

Jeg har tidligere skrevet om min facination af manipulation i bred forstand. I den seneste tid er jeg begyndt at bruge udtrykket “elektronisk manipulation”, som en bred betegnelse for det jeg laver. Jeg kan egenligt meget godt lide det udtryk. Elektronisk manipulation … Jeg synes meget godt det beskriver det jeg beskræftiger mig med. For selvom det oprindeligt havde udspring i søgemaskiner, og stadig har fokus her, så er der i dag så mange andre elektroniske medietyper og forhold man bliver nødt til at påvirke, eller manipulere, for at opnå gode resultater i søgemaskinerne.

I dag handler det om, at påvirke sociale medier, skabe links, og påvirke online rating services, som det netop omtalte Trustpilot (hvis de altså nogensinde bliver store nok til, at det kan betale sig). Alt i alt forskellige former for elektronisk manipulation.

Om jeg holder fast i elektronisk manipulation, som udtryk for det jeg laver, ved jeg ikke, men lige nu kan jeg meget godt lide det. Der ligger noget indbygget pirrende – måske endda lidt provokerende, i det, som jeg godt kan lide 🙂

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Speak Your Mind

*