Drengerøvsfilm – yeahhh!

På trods af min efterhånden fremskredne alder må jeg nok se i øjnene, at jeg forbliver en rendyrket drengerøv – i hvert fald når det kommer til film (ok, og så måske et par andre ting …). Jeg elsker drengerøvsfilm.

Drengerøvsfilm er sådan en dejlig genre – den kan vi have helt for os selv, os drengerøve. Vi kan grine længe og højt (evt. mens vi bøvser) mens fruerne bare ser måbende til (altså indtil de går, fordi det bare er FOR pinligt) …

Der er et par nye drengerøvsfilm på vej – eller rettere sagt, den ene er ude, den anden skulle komme snart. Jeg synes lige du – min køre med-drengerøv, skulle have fornøjelsen af trailerne …

The Goods Live Hard Sell Hard
Den skulle være på gaden i USA 14. august. Den ser god ud. En rigtig drengerøvsfilm!

Hangover
Denne drengerøvsfilm er allerede ude. Har set den. Den er helt fantastisk. Plottet, opbygningen og skuespillerne. 100% drengerøvsfilm af bedste skuffe.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

  1. Med i genren er også “I love you, man” og “Forgetting Sarah Marshall”, som begge er lige til at skrige af grin..

  2. Nikolaj skriver

    Har også lige set Hangover. Havde store forventninger til den og jeg må sige de blev indfriet. En rigtig sjov film, der sagtens kan anbefales.

  3. @Andreas
    Enig, Forgetting Sarah Marshall er virkelig, virkelig sjov 😀

  4. @ deMib:

    Den øverste video virker ikke mere pga. copyright claims på youtube.com

Skriv kommentar

*