Don M taler ud

Da jeg kom hjem fra USA i mandags var jeg så uheldig at slæbe en halsbetændelse og lidt andet guf med mig. Om det skyldes halsbetændelsen, eller den generelle overbelastning af stemmen ved den ugelange konference og tilhørende larmende fester ved jeg ikke med sikkerhed, men i alle fald har jeg totalt mistet stemmen!

Alle dem der ved hvor meget jeg ellers holder af at tale, kan sikkert sætte sig ind i hvor stor en pine det er for mig ikke at kunne sige en lyd. Jeg kan knapt nok viske!

Det vi sige, lige indtil i går, hvor jeg fandt en teknik med at trække luften ned i den nederste del af halsen og derigennem presse en brummende lyd igennem. Det virker lidt som de der strubeforstærkere man ser på gamle film. Til gengæld lyder jeg så som en dårlig parodi på en mafiabos i en dårlig B-film.

Så nu overvejer jeg, om ikke andet så midlertidigt, at omdøbe mig selv til “Don M”

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

 1. Det bliver en fed StrikePoint næste gang! 🙂

 2. Og god bedring selvfølgelig. 🙂

 3. Så mangler vi bare, du brækker alle fingrene – så bliver der godt nok ro 🙂 Spis hvidløg – det slår infektionen i halsen ihjel!

 4. God bedring – god gammeldags te med honning er altså ikke værst, hvis man kan få det ned 🙂 Derudover har jeg faktisk den erfaring at is kan dulme ganske effektivt og måske tage lidt af hævelsen? Og derudover smager is jo også bare godt, når man har ondt af sin hals!

 5. Tak for alle de gode råd – jeg har været det meste igennem en 8-10 andre ting 🙂
  – Men stemmen, den står stadig mest på Don M

 6. Henrik R skriver

  Mikkel – måske kan en gang biscuits and gravy med en Makers Mark on the side gøre udslaget. Gad vide, om der er tale om en virus afsendt af en konkurrent :-)Du ønskes god bedring og heldigvis kan du da stadig ramme tastaturet.
  Henrik R

Speak Your Mind

*