Mød mig til SMX London 2013

deMib på SMX London 2013I morgen dragerjeg endnu engang afsted på konference – denne gang går turen til SMX i London, hvor jeg bl.a. skal tale om, hvordan man prioritere alle de mange ting man kan gøre i forhold til SEO.

I løbet af sådan en SEO-konference bliver deltagerne bombarderet med informationer om, hvodan man kan optimere site website. Men hvor skal man starte og hvor skal man slutte? Hvad er “must have” og hvad er “nice to have” og hvordan prioriterer man de mange “nice to have” aktiviteter man kan sætte igang? Det vil deltagerne på konferencen denne gang lære.

SMX er en af de mest veletablerede globale konferencer. Den er grundlagt af to af mine meget gamle og rigtig gode venner, makkerparret Chris Sherman og Danny Sullivan. Det var oprindeligt også dem, der startede SES – Search Engine Strategies, men efter de havde solgt den butik valgte de, af forskellige årsager, at stoppe der og startede så forfra med deres eget.

Der afholdes SMX konferencer i det meste af verden i dag. Jeg taler fast på de engelsksprogede Europæiske arrangementer – i Stockholm, München og London. Tidligere talte jeg også på de Amerikanske SEO-konferencer, men grundet familiære forhold er jeg blevet nødt til at skrue lidt ned for de lange og tidskrævende rejser over Atlanten.

Ses vi i London? Det håber jeg – for jeg tror som sædvanligt, at det bliver en rigtig god konference.  Du kan se programmet for SMX London 2013 her (Og se! Denne gang har de sgu smidt mig på forsiden :-))

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 3,50 out of 5)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Skriv kommentar

*