Danny Sullivan forlader Search engine Watch og SES!

danny-sullivan_small_1.jpg Danny annoncerede i dag i sin blog, og på WebmasterRadio.FM, at han forlader Search Engine Watch og Search Engine Strategies conferencerne med virkning fra 1. december. Det kom som et chock for de fleste! Search Engine Watch, debatten og konferencerne er skabt og opbygget af Danny gennem mere end 10 år og er fortsat tæt bundet til hans avn og person. Det er svært at forestille sig hvad der kommer til at ske med disse “institutioner” i branchen fremover.

Årsagen til at Danny forlader selskabet er, at han ikke kunne blive enige med Incesive Media om fornyelsen af hans kontrakt. Efter han først solgte til Jupiter Media, som bagefter solgte til Incesive Media så han hvordan hans værk blev mere og mere værd for andre – uden at han fik det helt store. Det ville han gerne have ændret på, og havde bedt Incesive Media om en mere langsigtet gullerod. De var de åbenbart ikke pararte til at give ham. Det tror jeg var et rigtigt dumt valg af dem. Tiden vil vise, hvor meget det kommer til at koste dem på sigt. Jeg tror det bliver svært at opretholde samme stærke profil uden Danny.

Jeg ved jeg ikke er den eneste der ønsker Danny held og lykke fremover og jeg er sikker på vi alle kommer til at se mere til ham. Personligt takker jeg ham mange gange for ikke alene de faglige bidrag han gennem tiden har givet, men i høj grad også de mange virkelig hyggelige ting vi har lavet sammen udenfor konferencerne – senest en lille rafting tur på American River sammen med 6 andre søgenørder.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Trackbacks

  1. Reaction from the Search Community on Danny Sullivan’s Departure…

    This morning I wrote that Danny Sullivan To Leave Search Engine Watch :: Search Industry Shocked (someone dug the story), I promised to let the search community digest this information and then summarizing that buzz. Below you will find a……

  2. […] Search Marketing Gurus SEO Buzz Box Duct Tape Marketing inter:digital strategies Somewhat Frank inlogicalbearer ReveNews Mikkel deMib Svendsen E Gain Media […]

Skriv kommentar

*