Billeder fra min uge i San Francisco

I dag har jeg slappet lidt af, fået lidt styr på mine emails og kigget lidt på de billeder jeg har taget i ugens løb. Det er som sædvanligt blevet til en hel del. Jeg har fundet en lille håndfuld frem, der giver et meget godt indtryk af hvad jeg har bedrevet i ugens løb.

San Francisco by

Jeg elsker San Francisco by. Kombinationen af de mange høje og små-bjerge, vandet og havneområdet og de mange forskellige kulturer og underlige mennesker er virkelig fantastisk. På billedet nedenfor er jeg kørt op på en af højene lidt udenfor midtbyen. Tågen du ser er ikke smog – det er den tågedis, der hver morgen og aften kommer ind over byen ude fra stillehavet vestpå. Det er også denne tåge der er med til at gøre, at at San Francisco altid er lidt køligere end det meste af det øvrige midt- og sydlige Californien.

ses-sj2007-sf-1.jpg

 

Nede ved havnen

Haveområdet i San Francisco er centreret omkring det der kaldes Fishermans Wharf. Der er naturligvis mange turister her, og turistshops, men der er også en oprigtig fed stemning, altid masser af sjov og ballade i gaden, og så er der al det gode mad.

ses-sj2007-wharf-3.jpg

 

I en arkade nede ved havnen står en lang række boder, der alle sælger forskellige varianter af krabber, hummer, muslinger, rejser og andet havguf. Det er helt frisk og smager forrygende. Fiske-fast-food af bedste slags.

ses-sj2007-wharf-2.jpg

 

Der er altid noget at se på nede ved havnen. Store biler og underlige mennesker. Lige til højre for dette billede sidder den kendte Bush-man. Det er en lidt ældre sort fyr, der gemmer sig bag nogle kviste – der skal gøre det ud for en busk, og når folk så går forbi springer han op og siger bøhh! Det lyder lidt plat når det skal genfortælles, men det er faktisk ret sjovt. Der står altid 100 mennesker på begge sider af vejen og venter på næste offer. Og hver gang det lykkes at skræmme nogle, smider folk penge i hatten. Og det bliver til en hel del. Efter sigende, skulle han tjene i omegnen af $150-200.000 om året. Og det har han snart gjort i mange år …

ses-sj2007-wharf-4.jpg

 

Da jeg var nede ved havnen forleden dag var der nogle usædvanligt dygtige dansere der lavede show på gaden. Jeg er ikke rigtig sikker på hvad de hed, men de lavde nogle ting jeg ikke har set andre gøre før. De var ret vilde. De fik også samlet pænt ind, efter deres show!

 ses-sj2007-wharf-1.jpg

 

Til middag med en geisha

OK, det blev ikke helt til en middag med en geisha – men det er tæt på. For i mandags var jeg inviteret ud til en privat fest og middag i Hakone Gardens lige syd for San Fransisco. Hakone Gardens er oprindeligt anlagt af en rigman, men er i dag drevet af en nonprofit fond. Det er utroligt flot og udgjorde iøvrigt en del af baggrunden til filmen Memoirs of a Geisha fra 2004

ses-sj2007-mandag-4.jpg

 

Maden var naturligvis Japansk. Først det store kolde sushi-bord og bagefter en lækker Japansk buffet med varme retter, salater og eksotisk frugt. Ikke skidt.

ses-sj2007-mandag-5.jpg

 

Allan Dick fra Vintage Tub & Bath er en af hovedkræfterne bag denne tilbagevendende middag, og han sørger altid for at der er lidt sjov underholding. Denne gang havde han valgt en Nascar tema – sjov blanding med den Japanske have og mad. Gæsterne kæmpede mod hinanden og til slut blev det søgemaskinernes tur – vi skulle se hvem der var den hurtigste søgemaskine. Yahoo, MSN og Google stillede og med de dertil dekorerede biler.

ses-sj2007-mandag-6.jpg

ses-sj2007-mandag-2.jpg

 

ses-sj2007-mandag-3.jpg

 

Tim Mayer fra Yahoo løb med førstepladsen.

ses-sj2007-mandag-1.jpg

 

Google Dance 2007

Tirsdag aften var der som sædvanligt fest hos Google – den såkaldte Google Dance. Det er vist 7. gang jeg deltager og hver gang kommer der flere og flere. De første par gange var der kun et par hundrede – nu er der mange tusinde. Det ligner faktisk efterhånden mere en festival end end fest. Men det er nu hyggeligt nok, der er masser af god mad, musik osv.

ses-sj2007-googledance-1.jpg

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

  1. På næste tur, kan du så ikke lige tage mig med i kufferten? Lyder som om det har været en fantastisk tur!

Skriv kommentar

*