Rekord mange besøgende denne sommer

Jeg ved ikke om det bare er mig der har været heldig med de sites jeg arbejder med, men jeg synes at det sædvanlige dyk der er i trafikken over sommeren næsten helt er forsvundet i år. På mange af de sites jeg har med at gøre – inklusiv deMib.dk er der ingen mærkbar ændring – hverken i besøg, eller i trafik fra søgemaskinerne, og på enkelte sites har jeg set små fremgange.

Særlig underligt er det set i lyset af, at vi jo har haft mange uger med et usædvanligt godt vejr. Det trækker normalt flere folk ud og væk fra computeren. Men tilsyneladende ikke i år … i hvert fald ikke på de sites jeg lige har kigget på over denne sommer.

Men hvad siger du? Har du oplevet noget ligende, eller er jeg bare svineheldig? 🙂

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

 1. Vi har faktisk oplevet en 25% stigning i omsætning i juli måned i forhold til juni. Så tendensen er ikke bare her 🙂

 2. Det svinger – shops med “vejrrelaterede produkter” som Weber Grill, havetraktorer og den slags har sat rekorder i juni og juli. Andre har taget det sædvanlige dyk, men faktisk et lidt mindre dyk end det, vi normalt ser.

  Min blog faldt næsten 10% i trafik de første tre uger af juli, men den er nu tilbage med 5. Så noget tyder på, det er samme billede. Og det er vel ikke så ringe endda.

 3. Nu er jeg jo nok farvet af min overskyggende interesse lige for tiden – nemlig Eeee PC – men måske er nogle få af de ekstra %’er komet fra alle de små devices, der nu kan gå “rigtigt” på nettet – ud over iPhones, HTC Diamonds og N95’er er der mobilt bredbånd (dongle-style) og små net-PC’er som MSI Winds og Asus Eee PC (som jeg som er sagt er meget lun på og skriver om på http://www.eeepc.dk 🙂 ) Jeg kender ikke deres salgstal, men alle de forskellige devices kan måske samlet give i hvert fald et par ekstra procent..?

 4. Vi har oplevet en 22% stigning i juni og juli måned

 5. Jeg har ikke set nogen markant nedgang i trafikken på de sites jeg administrer.

 6. De fleste af mine sider ligger stabilt, og på mit flagskib har jeg oplevet en stigning på ca. 10%.

 7. Jeg har generelt set et lille fald i trafikken, men ikke noget vildt. En 5 -10 % vil jeg skyde på.

 8. Jeg har generelt haft fald i trafik på de fleste sider, men på en ferie relateret blog steg besøgstal. Måske alle de wifi nets i bla. ferie områder hjælper.

  Det kan jo også vise vi alle er blevet nogle indendørs nørder med en syg hvid hud og firkantede øjne 😉

 9. > en syg hvid hud og firkantede øjne

  Nu må jeg jo lige korrigerer – for alle os med nordisk hvid hud bør faktisk slet ikke gå ud i den skarpe sol. Det er den brune hud, på kridhvide nordboere, der er sygelig – ikke den hvide 🙂

 10. Mathias skriver

  Jeg har aldrig nogensinde tjent så mange penge på nettet som jeg har fjort de sidste par måneder, det er en super internet sommer for sure.

  Pengene er dog tjent hovedsagligt i USA, Canada, England og Australien så det har nok ikke meget med det danske sommervejr at gøre 🙂

 11. Jeg har oplevet en stigning på 18 % i juli i forhold til juni.

 12. Ja.. Vi har fået 3G 😉

Skriv kommentar

*