Beastie Boys på Fillmore i San Francisco

I går var jeg så heldig at en af mine venner skaffede mig en billet til en koncert her i San Francisco med Beastie Boys. De spillede på det gamle og meget kendte spillested The Fillmore. Det er et super fedt sted, der minder lidt i størrelse, form og akkustik det gamle Saga på Vesterbrogade i København.

Det er ikke tit man får lejlighed til at høre et band som Beastie Boys på et så “lille” spillested som The Fillmore. Der er vel plads til 3-4.000 maks, og det er småt for den slags bands.

Selve koncerten var på sin vis lidt underlig. De spillede først en hel masse instrumentale syreting, som egentligt var meget fedt, men bare ikke lige det man kender Beastie Boys mest for. Senere kom de dog også med nogle af deres mere kendte vokalnumre – og så rykkede salen for alvor.

Jeg har aldrig fået set Beastie Boys live før, så det var fedt at opleve – også selvom sættet var lidt specielt.

beastie-boys-fillmore.jpg

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Speak Your Mind

*