Kæmpe fremgang på det Nordiske annoncemarked!

[tag]Jupiter Research[/tag] estimerer i deres analyse af det Europæiske online [tag]annonceringsmarked[/tag], at de Nordiske lande vil udgøre det 4 største marked i [tag]Europa[/tag], med on omsætning på over 3,5 milliarder.

Jupiter Research estimerer udviklingen på markedet frem til og med 2009. Her forventer de at den samlede omsætnin g på det Nordiske marked vil nå 482 millioner Euro, svarende til godt og ved 3,5 milliarder kroner. Ud af dette forventes det at ca. 33% vil gå til paid search – svarende til over 1 milliard kroner årligt!

De nordiske lande estimeres i øvrigt til at være den region hvor langt den største procentdel af marketingbudgettet anvendes online – omkring 10%, mod Tyskland og England med 5-6%

Tilsyneladende har Jupiters analyse slet ikke medregnet investering i organisk optimering. Da der fortsat kommer ca. dobbelt så mange besøgende fra de almindelige (organiske) søgeresultater i forhold til de betalte, må det forventes at der også her vil blive ofret væsentlige resourser. Specielt i takt med at priserne på PPC stiger med den øgede konkurrence.

Link: Jupiter Reearch rapport (PDF)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Speak Your Mind

*