Annoncehajer på DR Kontant i aften

I aften har DR programmet Kontant endnu engang fokus på annoncehajer. Trods den nylige dom mod Lass Schou fortsætter den samme kedelige type af annoncehajer med at terrorisere danske virksomheder. Så det er godt, at DR Kontant fortsætter deres kamp mod dem.

Jeg har hjulpet redaktionen med baggrundsmateriale, ekspertudtalelser og et lille interview.

Du kan se udsendelsen i aften (tirsdag d. 11.12) på DR1 kl. 21:25 – eller senere på deres website

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

 1. Godt gået Mikkel. Det er sgu altid dejligt at se at der er nogen der vil være med til at sætte en stopper for annonceahajer. Selvom det somme tider føles som skruen uden ende.

  Vi kan da i det mindste håbe at aftenens udsendelse kan rede nogen fra at blive fanget i svindlernes net.

 2. Rigtig god udsendelse, Mikkel og rigtig gode pointer omkring deres påståede trafik på de forskellige portaler. Udsendelsen burde være fast inventar i enhver iværksætters toolkit.

 3. det glæder jeg mig da til at se 🙂

 4. Nyder din udtalelse om at værdien af sådan et link ligger imellem ingenting og meget meget lidt 🙂 Mere præcist bliver det vel egentlig ikke!

 5. Mange tak! 🙂
  Det er godt med lidt opbakning. For som jeg også fortalte DR Kontant, så jegner jeg som udgangspunkt altid med, at når jeg deltager i den slags vil det koste mig 4-5.000 kr. i advokat bagefter, når de annoncehajer og andre småsvindlere jeg kritiserer får deres advokat til at sende mig trusselsbreve.

  Men bare rolig – jeg stopper ikke!
  Folk der øjensyligt lever af at fyppe andre vil jeg fortsætte med at trække frem og dokumentere hvad de faktisk gør.

 6. Jarlskov skriver

  Det er godt at se at der stadig er nogen der kæmper på de svages side, uden at gøre det for egen vindings skyld (for så meget personlig reklame var det ikke i det).
  Keep fighting 🙂

Skriv kommentar

*