Aminotastic 2013 – jeg holder foredrag om effektiv linkbuilding i 2014

Aminotastic 2013 - LinkbuildingAminotastic – iværksætter-konferencen, der er en udløber af Amino.dk, kører igen i år. Denne gang er det blevet til et stort og flot arrangement, med hele 7 prominente talere. Og overraskende nok blev jeg igen i år, for 4. år, bedt om at stille op med et godt og relevant SEO-foredrag.

Udvælgelsen af talere til årets Aminotastic-konference er sket bl.a. på baggrund af, hvad brugerne på Amino.dk har bedt om – og der var åbenbart mange, som gerne ville høre på mig en lille times tid. Jeg takker naturligvis ydmygt mange, mange gange for interessen og jeg lover så til gengæld, at give jer det bedste foredrag jeg kan.

Hvad er Aminotastic?

For de få af jer, der ikke ved det, blev Amino.dk startet for mange år siden af min rigtig gode ven og partner i Min-Mave.dk Martin Thorborg. Det hele begyndte med en debat. Den fik succes og ovenpå dette er der så med tiden blevet bygget en hel masse gratis og betalte tjenester.

I 2009 kom Aminotastic så til, da mange af brugerne på Amino.dk havde et behov for at mødes rigtigt og netværke med hinanden, og samtidig lære nogle konkrete ting, der kunne gøre deres forretning bedre, af nogle af de bedste i branchen. Det år var jeg inviteret for at fortæller om mit iværksætter-liv – det blev til et foredrag med titlen: “Fra iværksætter-bums til IT-rockstar!”

Aminotastic – foredrag om effektiv linkbuilding i 2014

Mikkel deMib Svendsen - SEO foredragSom fast læser af deMib.dk ved du sikkert allerede hvor forbandet vigtigt det fortsat er, at have tilstrækkeligt med gode links og social synlighed. På Aminotastic i år har jeg derfor valgt, at fokusere på dette ene emne alene.

Foredraget bygger naturligvis på mange af de ting jeg har skrevet om linkbuilding her på deMib.dk igennem længere tid, og som jeg underviser mine elever på SEO Master Class i, men i modsætning til hvad der typisk bliver plads til her på bloggen, så vil jeg i foredraget komme med mange flere konkrete eksempler på, hvordan du kan gå hjem i morgen og skabe flere, gode, relevante og langtidsholdbare links til dit website.

Ses vi til Aminotastic 2013?

Hvis du gerne vil med på Aminotastic 2013 tror jeg stadig det er muligt, at købe billetter på www.Aminotastic.dk, men du skal nok ikke vente for længe for jeg tror der er ved at være fyldt ret godt op. Men måske kan en af arrangørerne give en status i kommentarfeltet nedenfor …?

Jeg tror det bliver en rigtig god aften og jeg håber meget at se dig. Der er garanteret mange der gerne vil sige hej, snakke og spørge om SEO, men du skal ikke holde dig tilbage fra også at gribe fat i mig. Det er altid hyggeligt, at møde nogle af deMib.dk’s læsere 🙂

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Comments

  1. Lyder som et spænene fordrag. Glæder mig! Jeg hade håbet på at se Thomas Rosenstand også i år men han er vist ikke med som taler?

  2. SUPER! Glæder mig til at høre om hvad der er sket og måske hvad der kommer til at ske i forhold til SEO i resten af 2013.

  3. @Simon: Nej, jeg er ikke med i år. Aminotastic havde ikke budget til at hyre mig i år, men jeg er sikker på, at Mikkel nok skal give et godt indspark til linkbuilding.

    God fornøjelse!

  4. Super foredrag i går!!
    Du snakkede om at det måske vil være muligt at få fat i dine slides fra foredraget? Der var nemlig nogle links der glippede, selvom jeg fik skrevet en masse ned 🙂

Speak Your Mind

*