Aminotastic 2010 – indslag på Thorborg TV

På lørdag d. 27. marts skal jeg holde foredrag på den årlige Amino.dk konference Aminotastic. Foredraget handler om personlig branding. Jeg er jo ikke som sådan branding ekspert, men jeg er inviteret til at fortælle om, hvordan jeg har opbygget mit eget personlige brand.

Jeg havde helt overset, at min gode ven Martin Thoborg – som også skal tale på Aminotastic, havde lavet en lille foromtale til foredraget på lørdag på Thorborg.TV – så det får du lige her. Jeg håber vi ses …

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

  1. Glæder mig super meget til at høre dig, Mikkel. Det bliver bare rigtig spændende. Vi ses i morgen 😉

  2. Tak – jeg glæder mig også 🙂

  3. Og ja, det blev sku en succes 😉

  4. Tak – ja, jeg synes faktisk også det blev en rigtig god dag. Der var en virkelig god stemning og utrolig god stemning. Alle der ikke deltog har gået glip af meget …!

  5. Helt bestemt! Super spændende foredrag du leverede. Mange tak 🙂

Skriv kommentar

*