AdsBlackList tilbyder gratis AdSense URL filter liste!

Barry Schwartz, der skriver for Search Engine Watch Blog, kan i dag fortælle om en ny gratis service der tilbyder en liste over nogle af de websites som det kan betale sig at filtrere ud, hvis du bruger AdSense på dit website. Denne liste kan du så tilføje din AdSense konto og derigennem (muligvis) øge din indtjening.

Et af problemerne for mange websites der bruger [tag]AdSense[/tag] er, at der indenfor nogle områder er mange annoncører, der har dårlige annoncer med en meget lav CTR – typisk helt nede på bare 1 cent per klik. Det er milevidt fra de ofte 30, 40 eller 50 cent andre, bedre annoncer, giver. Mange af disse “dårlige” annoncer reklamerer for en type websites som kaldes MFA (Made For AdSense) – altså websites, hvis eneste formå det er at tjene penge på AdSense. Det er også det der kaldes “[tag]Abitrary PPC[/tag]” – en model hvor der købes AdWords annoncer, som peger på sider med AdSense annoncer – hvis AdWords annoncerne købes billigere end det der tjenes på AdSense er der en profit. Det kan man faktisk godt tjene penge på – men det er, som du selv kan regne ud, et tricky game! Og som sagt, mange gange giver disse annoncer ikke et særligt godt afkast for de websites der bærer AdSense annoncerne for dem – f.eks. en bog som denne …

Under administrationen af din AdSense konto (hvis du har sådan en, vel og mærke!) kan du indsætte en liste af domæner du ikke vil have vist annoncer fra. Det bruges f.eks. af nogle folk til at frasortere direkte konkurrenter. Listen fra AdsBlackList er dog alene lavet for at fjerne de annoncører der næsten ingen penge giver alligevel – konkurrenter du eventuelt vil have sorteret ud må du selv tage dig af.

Generelt vil jeg dog advare mod at sortere konkurrenter fra – ofte er de jo mere eller mindre de eneste annoncører der vil blive vist på de tekst-tekster du har på dit website. I alle fald vil frasortering af sites ud fra andre kriterier end indtjening naturligvis føre til en dårligere profit på annoncerne.

Om listen dur til et dansk website med AdSense annoncer…? Det er nok tvivlsomt hvor mange danske websites der er med. Men heldigvis gives der så på websitet nogle gode råd og tips til hvordan du selv kan identificere og frasortere disse “dårlige betalere”.

Link: AdsBlackList.com

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen har stemt endnu - vær den første!)
Loading...
Om Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen har arbejdet med søgemaskiner siden 1996 - både med drift af søgemaskiner, med udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst med rådgivning af virksomheder i hele verden. Hvis du har brug for rådgivning om SEO så klik her og læs mere.

Kommentarer

  1. Der findes også et værktøj til at oprette og vedligeholde en blockliste for dit websted http://www.filtertool.com

Skriv kommentar

*